Ik wil coach worden

Coaching van kinderen, volwassenen, gezinnen en teams

Om Miles Barn Counselor / Coach te worden, dien je de PMA Practitioner Opleiding succesvol af te ronden en je licentie jaarlijks actief te houden. 

Miles Barn is opgericht met als doel gezinnen en bedrijven te helpen vanuit een holistische aanpak waarbij de oorzaken van negatief gedrag en gevoel (belemmeringen) binnen systemen (gezinnen of teams) worden opgespoord en omgebogen in positief gedrag en gevoel. Waarbij voelen, denken en doen in overeenstemming zijn, zowel op individueel als op gezins- en team niveau.

Vanuit de ervaring en het gevoel dat huidige methoden en systemen te kort schieten, niet efficiënt en effectief genoeg zijn ingericht.

Een van de belangrijkste manieren waarop Miles Barn helpt, is door je te scholen in technieken die gebaseerd zijn op de laatste inzichten en dat te doen zodat je niet alleen op individueel niveau, maar ook op meta en marco niveau gezins- en teamsystemen optimaliseert.

Je leert technieken die doorgaan waar andere technieken stoppen, vastlopen of terugval laten zien Je leert overstijgende technieken die verder gaan waar andere technieken zoals EMDR, NLP, coaching of beperkte verwerking van (alleen bewust) trauma stoppen.

Waardoor andere technieken vrijwel altijd te maken hebben met cliënten die na verloop van tijd terugvallen in oude patronen. Terugschieten in het negatieve gevoel of gedrag.

Het team van experts van Miles Barn blijft up-to-date met het laatste onderzoek, en deelt deze kennis waar nodig met coaches via onder andere webinars, workshops, blogs, e-mails, gesprekken, masterclasses en (online) cursussen.

Een ander voordeel dat je als Miles Barn coach hebt, is dat je automatisch in contact komt met potentiële cliënten. Miles Barn werkt samen met een breed scala aan individuen en organisaties die coaching nodig hebben.

Zoals gezinnen en individuen die hun persoonlijke en professionele leven willen verbeteren, en bedrijven die de prestaties van teams willen verbeteren. Dat kun je als Miles Barn Coach op zowel  meta, macro als micro niveau.

Door je in contact te brengen met deze cliënten, helpt Miles Barn jouw bedrijf groeien en je jouw doelgroepen te bereiken.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Heb jij al een PMA Practitioner licentie? Word ook lid van Miles Barn. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

    Ontvang gratis het boek

    Het Geheim van een Gezond en Gelukkig Kind

    en de hondenbeet die de evolutiecode kraakte