Over Ons

Miles Barn, opgericht in november 2020 door Emiel ten Hoor, is een toonaangevende organisatie die zich wijdt aan de transformerende kracht van coaching. De naam Miles Barn is geïnspireerd op Robert Miles, de artiest achter de invloedrijke track "Children", bedoeld om jongeren veilig thuis te laten komen na een clubbezoek, en het Zweedse woord voor "kind", wat onze focus op jeugd en ontwikkeling benadrukt.


Missieverklaring

Bij Miles Barn streven wij ernaar om individuen en organisaties te empoweren door middel van Progressive Mental Alignment (PMA) coaching, een methodiek die voortkomt uit baanbrekende inzichten in de werking van het menselijk brein. Onze missie is het faciliteren van duurzame persoonlijke groei en het bevorderen van positieve veranderingen in gedrag en overtuigingen, waardoor individuen hun volledige potentieel kunnen bereiken.


Over Ons

Onze benadering is geworteld in de overtuiging dat effectieve persoonlijke ontwikkeling een grondig begrip van de werking van het brein vereist. De ontdekking van The Unified Brain Model door Jacob Korthuis en de ontwikkeling van de PMA-coachingsmethode zijn hoekstenen van onze praktijk. Deze inzichten stellen ons in staat om diepgewortelde overtuigingen die ons gedrag beïnvloeden te identificeren en te transformeren.


Onze oprichter, Emiel ten Hoor, heeft persoonlijk de kracht van PMA-coaching ervaren, wat leidde tot significante positieve veranderingen in zijn leven. Deze persoonlijke transformatie is de drijvende kracht achter zijn toewijding om anderen te helpen op hun pad naar zelfontdekking en verbetering.


Miles Barn biedt een scala aan coachingdiensten, gericht op zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Ons doel is niet alleen het adresseren van gedrags- en emotionele uitdagingen, maar ook het bevorderen van een gezonde geestelijke en lichamelijke gezondheid. Door de oorsprong van negatieve overtuigingen en gedragingen te ontdekken en te transformeren, faciliteren we een diepgaande en blijvende verandering op micro, meso, macro en meta niveau.


Wij geloven dat PMA-coaching een geschenk is dat, eenmaal ervaren, gedeeld moet worden met de wereld. Het is onze missie om deze krachtige techniek toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling.


Voor meer informatie over onze diensten, of om uw reis naar persoonlijke transformatie te beginnen, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Laten we samen de eerste stap zetten naar een leven vol mogelijkheden.

Neem contact op

  Open Ma - Vr

  08:30 - 18:00 en Miles 24/7

  Chatten

  Vraag Miles, jouw AI-coach die 24/7 voor je klaarstaat.

  Ontvang gratis het boek

  Het Geheim van een Gezond en Gelukkig Kind

  en de hondenbeet die de evolutiecode kraakte