Recept Voor Overheerlijke Sheeple – Massamanipulatie

Coaching van kinderen, volwassenen, gezinnen en teams

Recept Voor Overheerlijke Sheeple – Massamanipulatie

juli 10, 2021 Maatschappij 0
flock of young sheep walking in enclosure

Dit is een sarcastisch/cynisch opinie-stuk uit juli 2021. Zwart-wit. Zonder nuances. Op basis van data die op dat moment bekend was. Met als doel je aan het denken te zetten.

Ben jij op zoek naar een gemakkelijk recept voor het creëren van een volgzame kudde mensen = sheeple?

Hou je van macht en wil je de massa onder controle houden? Of hou je ervan gemanipuleerd en onder controle gehouden te worden? Dan zit je met dit recept goed.

Hieronder lees je alle ingrediënten voor creëren van een depressieve, volgzame kudde.

Community Building 2022.

Zo wordt ook jij een van de herders van de grootste kudde sheeple in de historie van de mensheid. Denk tijdens het lezen eens aan de corona periode terug.

Ingrediënten

  • nieuws & media
  • reclame
  • slechte voeding
  • te weinig beweging
  • te weinig sociale contacten/sociale isolatie
  • farmacie

Stap 1: Nieuws en Media

Nieuws en media graveren, dag in en dag uit, angst en gevaar in ons korte termijn geheugen.

Slecht nieuws, grote angsten en grote gevaren. De angst regeert. Het is een veelzeggend gezegde. St er eens rustig bij stil wat dat gezegde betekent.

Radio, TV, Facebook, TikTok, YouTube, Netflix. Het maakt bijna niet uit waar het gebeurd op de wereld. Als het maar slecht nieuws is en negatieve spanning geeft.

We leven inmiddels 2 jaar met corona-stress. Een ziekte waaraan in Nederland nog geen 150 mensen onder de 50 jaar zijn overleden in de afgelopen 18 maanden (bron CBS, juli 2021 verzamelde cijfers).

Een ziekte waar 80 to 90% van de westerse bevolking al immuun voor is, aldus Duitse microbioloog Bhakdi. Een ziekte waar slechts 0,8% onder de 50 jaar, aan overlijdt. Zonder vaccin!

Dat wist je niet? Waarom wist je dat eigenlijk niet? Haalt het nieuws niet. En is “complottheorie” als het wel in het nieuws komt.

Fake news is een tijdje een ding geweest, vooral door Trump. Het delen van informatie die niet klopt. Maar wat als informatie wel klopt, maar zonder volledige context is. Uit het verband wordt getrokken?

Bijvoorbeeld, er is een record aantal besmettingen blijkt uit de PCR testen. Bijna 11.000 op 10 juli.

Er zijn tegelijkertijd nul (0!) intensive care opnames, en 10 ziekenhuisopnames (0,09%) op die dag.

Als je jouw gezonde verstand gebruikt, geven de positieve PCR testen niet alleen weer hoeveel extra besmettingen er zijn. Het cijfer geeft weer hoe sterk de groeps-immuniteit momenteel stijgt. Wel besmet, niet ziek. Dat is feest! Helaas lange tijd misbruikt door de politiek voor het tegenovergestelde: maatregelen om juist geen feest te kunnen vieren.

Gelukkig zijn we daar nu weer van af.

Andere voorbeelden om sheeple angstig te houden zijn natuurlijk de Black Lives Matter protesten en al die racistische politieagenten. Men neemt een op zichzelf staand incident (de uitzondering) en blaast dat op, bombardeert dat, tot patroon (de regel).

Hoeveel racistische agenten zijn er eigenlijk? Relatief weinig en zeker in Nederland hebben we een behoorlijk cultureel-divers politieapparaat.

Geef een groep sheeple het gevoel slachtoffer te zijn en er ontstaat beweging. Het is de dramadriehoek in “full effect”.

De slachtofferrol in de huidige maatschappij, en hoe bijvoorbeeld de media en klantenservice die verergert, schrijf ik later nog over.

Stap 2: Reclame

Daarnaast wordt het nieuws of de content gecombineerd met advertenties. Voor het nieuws, na het nieuws: reclame. Op socials? Reclame. Bushokjes? Reclame. Hugo De Jonge op het journaal? Reclame voor Janssen (op = op, zolang de voorraad strekt, dansen met janssen).

Kortom, schuw beruchte marketingtechnieken als groepsdruk en schaarste zeker niet.

Reclames zijn meestal van bedrijven die jouw geld, in hun zak willen. Of in dit geval de overheden die jouw volgzaamheid willen.

Reclame is een poging jou iets te laten kopen.

Eerst zorgt het nieuws voor angst en rotgevoel. Vervolgens laten de advertenties je zien hoe je van dat gevoel af kan komen.

Stap 3: Slechte Voeding

Derde ingrediënt, gekoppeld aan nieuws, contextloze informatie en advertenties, is voeding. Zorg voor lage kwaliteit voeding, in massa geproduceerd. Hoe langer houdbaar, hoe twijfelachtiger de kwaliteit. Mogen we geen suiker meer, dan communiceren we toch gewoon fructose. Of glucose. Of, voor de farma nog beter, we vervangen suiker door suikervervangers die kankerverwekkend zijn (zie stap 6). Of we zetten er gewoon “zero” op, “geen toegevoegde suikers”.

Stap 4: Voeg geen beweging toe

Zit zoveel mogelijk op de bank of in je stoel om het nieuws, films series en de advertenties te consumeren. Tuur permanent op je telefoonschermpje. Zorg dat de sheeple zo min mogelijk bewegen. Niet meer dan een duim of een vinger op dat scherm. En combineer dat met slechte voeding, dan ben je prima op weg.

Stap 5: Weinig sociale contacten

Vermijdt echt sociaal contact zoveel mogelijk. Virtueel is prima, het is zelfs geweldig. Digitaal is alles meetbaar.

Het is nog mooier als de overheid helpt dit te verplichten. Bijvoorbeeld door hoeveelheid bezoek te beperken, mensen onherkenbaar te maken met mondkapjes of minimaal 1,5 meter afstand te laten houden. Evenementen te verbieden.

Op basis van een echte ziekte die imaginair miljoenen mensen laat overlijden. Of waren het er maar 150 onder de 50 jaar in Nederland? Of waren het er “maar” 17.000 ten opzichte van 16.000 in twee gewone griepseizoenen? Allemaal cijfers van voor de vaccins bovendien.

Stap 6: Farmacie

5 ingrediënten die niks anders dan stress veroorzaken. Gelukkig is er een zesde ingrediënt, de farmaceutische industrie. De MESSIAS!

Heb je een eigen wil? Slik een PIL. Of neem het vaccin.

De farma geldmachine draait maar om 1 ding: Jouw geld zo snel mogelijk in de zak van de bedrijven laten belanden.

Door het nieuws, de reclame, de slechte voeding, gebrek aan beweging en contacten is inmiddels zoveel stress ontstaan, dat er dingen mis gaan in het lichaam van de sheeple. Waardoor de weerstand daalt. En dat is perfect. Op naar de dokter voor een spuitje. Laten we een spuitje gebruik op basis van een nieuwe techniek die nog niet op apen of mensen getest is. Waarvan de lange termijngevolgen (auto-immuunziekten) niet bekend zijn.

De moderne geneeskunde studenten studeren geen geneeskunde, maar studeren medicijnen (zie: Jan Grandjean).

Het zijn dus geen geneesheren en -dames, het zijn medicijnenverkopers.

Stap 7: Toezicht

Een herdershond is zo 1900. De sheeple houd je in de kudde met 5G! Ja eindelijk, het is tijd voor nog een complottheorie: 5G! Dat rollen we uit terwijl iedereen druk is met corona en een oorlog. Met de invoer van 5G en de ingevoerde Corona-(nood)wet ontstaat namelijk een indrukwekkende toezichtsmachine. Ver gezocht? Nee dus.

De Coronawet geeft de overheid de macht in te grijpen waar ze willen, hoe ze willen, wanneer ze het willen. Bijna was deze wet erdoor gekomen zonder dat hiervoor toetsing van het parlement nodig was. Dit is inmiddels gelukkig herzien, Tweede en Eerste kamer kunnen besluiten terugdraaien.

5G is de techniek die dat mogelijk maakt. Met 5G is het mogelijk op de milliseconde en op de millimeter ieder individu te volgen. Op ieder moment. Laat dat op je inwerken. Maak jij je niet druk om? Je hebt niks te verbergen? Ik hoop dat dit stuk je naiviteit wat verminderd.

Het is menselijk niet te doen, zo'n toezichtsapparaat is veel te omvangrijk. Het is ook niet nodig, want er zijn al enige tijd computers die de waarneming doen: Surveillance AI. En software die crimineel-gedrag-voorspellend werkt (Palantir).

Kun je de precogs nog herinneren uit de film Minority Report? Het is zo ver, onze wereld werkt op dit moment al zo. Er zijn steeds meer politie/toezichts departementen die met de software werken.

Nog een big win voor farma: Er is al sinds 1999 bekend dat elektromagnetische straling van mobiele telefonie schadelijk is. En pas sinds 2014 wordt de straling als mogelijk kankerverwekkend betiteld. Hetzelfde geldt voor WiFi. Hoe is het mogelijk dat dit feit 15 jaar lang in de luwte is gehouden, en vervolgens 8 jaar later nog steeds bij heel veel mensen onbekend is?

De wereld aan de WiFi en 5G? Dat is een win win.

Het Resultaat

Mix slecht nieuws, advertenties, slechte voeding, weinig bewegen, beperkte sociale contacten met electromagnetische straling en je hebt een perfect recept voor het permanent afhankelijk en ongelukkig maken van mensen. Werk als tech, farma en overheid samen en hoppa: mass control.

Er is niet voor niks een depressiviteitspandemie gaande.

En het lijkt wel of we collectief gestopt zijn met logisch nadenken.

Waar is het boerenverstand gebleven?

De oplossing?

Als je, net als ik, het gevoel hebt dat er inderdaad een probleem is: ga lokaal!

  • Laat het wereldnieuws links liggen en focus je op ultra-lokaal nieuws: de nieuwtjes van familie, vrienden en kennissen, de buren in de straat, van werk en van school.
  • Laat voeding uit de fabrieksmatigevoedingsketen liggen en kies voor eigen verbouwde voeding of koop voedsel van de bron, zoals bij de boeren in de buurt.
  • Gebruik je nuchtere, boerenverstand bij het analyseren van problemen en pijntjes. Maak je niet druk om labeltjes of welk pilletje nodig is. Dat kan altijd nog.
  • Sta er eerst eens stil of jouw hoofdpijn, hyperactiviteit, gebrek aan focus en tal van andere problemen veroorzaakt kan worden door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang gratis het boek

Het Geheim van een Gezond en Gelukkig Kind

en de hondenbeet die de evolutiecode kraakte