HOOFDPIJN & MIGRAINE BEHANDELING

Hoofdpijn en migraine zijn meer dan ongemakken; ze zijn signalen van het lichaam die aandacht vragen voor dieperliggende kwesties. In de traditionele benadering worden symptomen vaak gemaskeerd met medicatie. Bij Miles Barn zien we symptomen als cruciale indicatoren die je leiden naar de wortel van het probleem.

De behandeling duurt gemiddeld 6 maanden, waarin je iedere 2 weken 1 tot 3 uur vrij maakt en bestaat alleen uit gesprekken. Geen medicijnen, geen dieet. Doe een voorbeeld sessie met Miles AI, direct online, door hier te klikken.

Een Persoonlijke Reis Naar Inzicht en Genezing


Onze oprichter, Emiel ten Hoor, kende een persoonlijke strijd met terugkerende hoofdpijn en migraine van jongs af aan. Een wekelijkse kwelling die pas op zijn 38ste een doorbraak kende. Zijn verhaal is niet uniek, maar het is een krachtig testament van de potentie van onze benadering.

Na jaren van lijden, brachten slechts enkele sessies in 2015 een keerpunt. Na aanvankelijk enorme scepsis te voelen over de methode pakte hij toch door, waardoor hij tegenwoordig zelden last heeft van hoofdpijn en al bijna een decennium volledig migraine-vrij is.

Dit vormt de basis van onze missie: het aanbieden van een duurzame oplossing voor degenen die lijden aan hoofdpijn en migraine. Lijdt u aan migraine? Bel Emiel voor het volledige verhaal op 06 2523 4901.


De Kracht van 'Eenvoudige' Vragen


We hebben ontdekt dat zelfs bij kinderen, die vaak snel resultaat zien vanwege de nog aanwezige onbevangenheid, een paar eenvoudige, zij het ongebruikelijke, vragen volstaan om significante verbeteringen te bewerkstelligen. Een anekdote van een voetbaltraining illustreert hoe een jong meisje haar hoofdpijn zag verdwijnen door enkel de juiste vragen te beantwoorden. Dit onthult de kern van onze filosofie: de sleutel tot genezing ligt vaak verborgen in ons eigen brein en ervaringen. Lees dit verhaal verderop deze pagina.


Hoe Werkt Het?


Tijdens de gesprekken ontwikkel je bewustzijn op prikkels die vervelend gevoel of gedrag activeren in je lichaam. De basis van onze methode is een diep begrip van hoe ons brein werkt, het leggen van verbanden tussen huidige ervaringen en vroegere gebeurtenissen, en hoe deze verbonden zijn door onze hersenen met onze emoties en fysieke sensaties. Ons brein zet dit mechanisme in om te voorspellen of wij veilig zijn in het nu, aan de hand van eerdere ervaringen.

Door deze verbindingen te onderzoeken en te begrijpen, kunnen we de onderliggende oorzaken van hoofdpijn en migraine aanpakken.


Een Uitnodiging tot Transformatie


Bij Miles Barn nodigen we u uit om samen met ons deze reis te ondernemen. Door het onderzoeken van uw persoonlijke ervaringen en het inzetten van onze unieke vraagtechnieken, bieden we een pad naar verlichting en heling, niet door symptomen te onderdrukken, maar door de wortels van het probleem aan te pakken.


Als u klaar bent voor een leven vrij van hoofdpijn en migraine, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de stappen zetten naar een gezonder, gelukkiger leven.

Neem Contact Op
VOETBALTRAINING

In dit voorbeeld lees je alleen de 2 openingsvragen van een behandeling. Een totale behandeling bij volwassenen is meerdere gesprekken van 1 tot 3 uur. Deze vragen zijn "Wanneer is het begonnen?" en "Is er vlak daarvoor iets vervelends gebeurd?".

"Op een maandag, terwijl ik voetbaltraining gaf aan het team van mijn dochter, klaagde een van de meiden over ernstige hoofdpijn die dag. Nieuwsgierig naar de oorzaak, vroeg ik haar wanneer de hoofdpijn begonnen was. Ze antwoordde snel, "Vlak voor het laatste uur. Maar de hele dag was al moeilijk." Vervolgens deelde ze een reeks tegenslagen van die dag, pratend in een haastige, ratelende toon.


Het ratelen interpreteerde ik direct als 'weg van de pijn', een directe reactie op mijn vraag en haar spontane antwoord. Het leek erop dat de hoofdpijn begon vlak voor het laatste uur van school, een moment dat spontaan naar voren kwam in ons gesprek.


Na een tijdje bracht ik het gesprek terug naar dat specifieke moment, in een poging het ratelen te stoppen. "Laten we even teruggaan naar vlak voor het laatste uur. Is er vlak daarvoor misschien iets vervelends gebeurd?" Haar antwoord was 'Nee, niks', maar haar lichaamstaal vertelde een ander verhaal; ze reageerde onmiddellijk op de vraag.


Ik besloot door te vragen: "Heeft dat 'niks' een kleur, vorm, smaak, geluid of misschien iets anders?" De vreemde vraag bleek effectief. Ze keek me aan met grote ogen en bleef stil.


Prompt reageerde een ander meisje uit het team: "Trainer, ik heb bijna elke dag hoofdpijn. Bij mij heeft het een kleur. Het is zwart."


Zo'n spontane reactie, zelfs op een ongewone vraag, toont hoe het brein werkt, vooral bij jongeren en kinderen die instinctief aanvoelen dat zulke vragen helpen, hoe vreemd ze ook mogen klinken.


Ongeveer een halfuur later vroeg ik aan het meisje hoe het met haar hoofdpijn stond. "Huh, die is weg, trainer," antwoordde ze verbaasd.


Het leek erop dat ze zelf verbanden had gelegd en de druk was verdwenen - de stress. Het is bekend dat stress vaak samenhangt met fysieke symptomen zoals hoofdpijn, bloedneuzen, en overgeven door de opgebouwde druk in het lichaam.


De moeder van het meisje stuurde me later een bericht om te vertellen dat haar dochter vervelend en met hoofdpijn naar de training was gekomen, maar opgewekt en zonder pijn weer thuis was gekomen.


Deze momenten zijn onbetaalbaar. Het bevestigt de kracht van de methode, waarvan dit slechts enkele beginvragen zijn."

HOE BEHANDELEN WE HOOFDPIJN & MIGRAINE?

Onze Associative Brain Therapy op basis van Progressive Mental Alignment is ruimschoots bewezen. Sinds eind jaren 90 wordt de methode succesvol ingezet door PMA-practitioners. Progressive Mental Alignment gaat verder dan het simpelweg herkennen van prikkels. We verkennen samen je heden en verleden en herkaderen de ervaringen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van jouw hoofdpijn of migraine. Dit proces vermindert de emotionele impact van prikkels, waardoor je reacties veranderen en de invloed van hoofdpijn of migraine op je leven vermindert. Migraine is een duidelijk signaal van overprikkeling (overbelasting van de zenuwen) en dwingt op zeer pijnlijke wijze tot rust.

Migraine uit zich bij iedereen anders. Vaak is het hoofdpijn, geclusterd, en regelmatig komt het ook voor dat iemand niet meer kan eten of drinken, geen licht of geen geluid verdraagt, of kampt met hevige buikpijn.

Neem Contact Op

Ervaar vaak al na 3 sessies van 2 uur al dat je

BEWUSTER, GEZONDER EN GELUKKIGER LEEFT

NIEUWSGIERIGER BENT EN BLIJFT

NEGATIEF GEVOEL EN GEDRAG VERANDERT

SNELLER LEERT

VEERKRACHTIGER WORDT

BETERE RELATIES HEBT

MEER ZELFVERTROUWEN HEBT

TEGENSLAGEN SNELLER VERWERKT

GRENZEN KENT EN BEWAAKT

Open Ma - Vr

08:30 - 18:00 en Miles AI 24/7

Chatten

Vraag Miles, jouw AI-coach die 24/7 voor je klaarstaat.

Ontvang gratis het boek

Het Geheim van een Gezond en Gelukkig Kind

en de hondenbeet die de evolutiecode kraakte