NIEUW: ENERGIEVELD THERAPIE

HET GEHEIME WAPEN TEGEN GEZONDHEIDSPROBLEMEN

Verminder chronische problemen direct met onze elektromagnetische plasma behandeling.
Steeds populairder onder topsporters vanwege de voordelen voor sneller herstel en prestatieverbetering.

Pijnloos

Ervaar een behandeling met speciale frequenties die geen pijn doet en helpt bij veel ziektes.

Micro-organisme aanval

Gebruik een behandeling die de slechte micro-organismen in je lichaam aanpakt.

Innovatieve therapie

Ontdek een behandeling die is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken en innovaties.

Plasma-kracht

Ervaar de mogelijke gezondheidsvoordelen van koud plasma, het 'muziekinstrument' van gezondheid.

Veilig

Ontdek de therapeutische voordelen van een behandeling zonder weefselbeschadiging.

energieveld

Zo werkt Energieveld Therapie

We kijken eerst goed naar jouw lichaam om te zien welke nare organismes zoals bacteriën, schimmels, parasieten of virussen er actief zijn.

Elk van deze organismes heeft een uniek soort 'paspoort', hun DNA, dat maakt dat ze op een bepaald ritme bewegen, of 'trillen': De frequentie.

Zodra we weten welk organisme problemen maakt, gebruiken we de koud plasma om een elektromagnetisch veld te maken dat precies op hetzelfde ritme trilt.

Daardoor raakt het 'paspoort' van het organisme beschadigd en gaat het organisme dood. Daarna ruimt je lichaam zelf de dode organismes op, via de wc of zweet.

Een pijnloze behandeling met frequenties die helpt bij gezondheidsproblemen

Energieveldtherapie, ook wel bio-elektromagnetische plasmatherapie genoemd, is een soort behandeling die geen pijn doet en helpt bij veel gezondheidsproblemen.

Het gebruikt speciale frequenties om slechte micro-organismen, zoals bacteriën, te verzwakken of te vernietigen. Trots introduceren we een technologie die, ondersteund door een Europese innovatiebeurs, met een heel nauwkeurig en stabiel signaal alleen schadelijke micro-organismen aanpakt.

Energieveld therapie heeft direct al goede resultaten laten zien bij het behandelen van aandoeningen zoals chronische infecties, reumatoïde artritis, jicht, versnellen van wondgenezing en nog veel meer.

De gewenste effecten in het lichaam activeren altijd stofwisselingsprocessen met een oxidatieve oriëntatie, drink de 24 uur na de behandeling twee keer zoveel water als normaal.

Waarom Energieveld therapie zo innovatief en revolutionair is?

Zeer nauwkeurig en stabiel therapeutisch signaal

Het gebruikt speciale frequenties die de kleinste genen bereiken

Teveel mogelijkheden om te tellen

Klein en makkelijk te gebruiken, als een speelgoedauto

We ontwikkelen continu door met hulp van slimme mensen

Wetenschap

Er is veelbelovend onderzoek met positieve resultaten gemeld over de toepassing van elektromagnetische plasmavelden in de geneeskunde*. Studies hebben de effectiviteit van deze behandelingen aangetoond bij het bestrijden van verschillende ziekten en aandoeningen.

Zo werkt het

Hoewel het onderliggende mechanisme complex is, werkt de therapie door het uitzenden van specifieke resonantie frequenties die alleen schadelijke micro-organismen in het lichaam verstoren en het DNA aantast waardoor ze sterven. Het lichaam ruimt daarna de schadelijke organismen zelf op.

Samen

Dit apparaat is een krachtig hulpmiddel voor uw gezondheid. Een gezonde levensstijl blijft essentieel. Blijf goed gehydrateerd na de behandeling, drink veel water om het lichaam te helpen bij het opruimen.

Bijwerkingen

Er zijn geen bekende bijwerkingen of negatieve effecten van de behandeling. Dit maakt het een veilige optie voor mensen die op zoek zijn naar niet-invasieve, niet-toxische behandeling.

Wereldwijde ervaringen met Energieveld Therapie

MEDISCHE DISCLAIMER

Let op, wij zijn geen dokter en energieveld therapie is innovatief en geen medicijn.

Het is ook geen heilige graal waarmee je alles oplost.

Het helpt sommige mensen zich beter te voelen, maar dat betekent niet dat het iedereen helpt. Iedereen is anders, dus wat bij de ene persoon werkt, werkt misschien niet bij de ander.

Het is altijd belangrijk om naar de dokter te gaan als je je niet goed voelt. En onthoud: alleen omdat iemand anders zich beter voelde na het doen van energieveld therapie betekent niet dat jij je ook beter zal voelen. Maar we verwachten natuurlijk wel dat het je helpt!

* Wetenschappelijk onderzoek

Hoewel de onderzoeksresultaten veelbelovend zijn, is verder onderzoek nodig om volledig te begrijpen hoe deze therapie het best kan worden toegepast in de klinische praktijk. Tegelijkertijd wijzen veel recente onderzoeken, evenals de ontwikkelingen in de kwantum natuurkunde, allemaal in dezelfde richting: energie is trilling en onze kleinste deeltjes (quarks) zweven in velden van energie. Door de energievelden te optimaliseren, optimaliseer je wat in de velden zweeft.

Research European Space Agency

"Onderzoek op het Internationaal Ruimtestation ISS heeft geholpen bij de ontwikkeling van plasma-gebaseerde apparaten om superbacteriën op aarde te bestrijden."

http://youbenefit.spaceflight.esa.int/plasma-for-a-safer-world/

01 Research

"Effects of cold atmospheric plasma (CAP) on ß-defensins, inflammatory cytokines, and apoptosis-related molecules in keratinocytes in vitro and in vivo"

gepubliceerd in PLoS ONE 2015.


02 Research

"Cold atmospheric plasma (CAP) changes gene expression of key molecules of the wound healing machinery and improves wound healing in vitro and in vivo"

gepubliceerd in PLoS ONE 2013.

03 Research

"Targeting cancer cells with reactive oxygen and nitrogen species generated by atmospheric-pressure air plasma"

gepubliceerd in PLoS ONE 2014

04 Research

"The Effects of Cold Atmospheric Plasma on Cell Adhesion, Differentiation, Migration, Apoptosis and Drug Sensitivity of Cancer Cells"

gepubliceerd in International Journal of Molecular Sciences 2019

05 Research

"Plasma Medicine: Applications of Cold Atmospheric Pressure Plasma in Dermatology"

gepubliceerd in Oxidative Medicine and Cellular Longevity 2018.

06 Research

"Cold Atmospheric Plasma: methods of production and application in dentistry and oncology"

gepubliceerd in Medical Gas Research 2013.

Open Ma - Fr

09:00 - 18:00 en Miles 24/7

Chatten

Vraag Miles, jouw AI-coach die 24/7 voor je klaarstaat.

Ontvang gratis het boek

Het Geheim van een Gezond en Gelukkig Kind

en de hondenbeet die de evolutiecode kraakte