NIEUW: ENERGIEVELD BEHANDELING VOOR FITHEID EN HERSTEL

HOGERE PRESTATIES

SNELLER HERSTELLEN

Vergroot je sportieve prestaties en versnel herstel met de baanbrekende sport performance energy field technology (SPET).
Steeds populairder onder atleten en fitnessclubleden vanwege de aanzienlijke voordelen voor snel spierherstel en prestatieverbetering.

Pijnloos

Ervaar een behandeling met speciale frequenties die geen pijn doet en helpt jouw lichaam en spieren sneller te herstellen en beter te presteren. Bovendien werkt het veld tegen veel ziektes.

Micro-organisme aanval

Gebruik een behandeling die niet optimale micro-organismen in je lichaam aanpakt.

Innovatieve behandeling

Ontdek een behandeling die is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken en innovaties.

Plasma-kracht

Ervaar de mogelijke gezondheidsvoordelen van koud plasma, het 'muziekinstrument' van gezondheid.

Veilig

Ontdek de therapeutische voordelen van een behandeling zonder weefselbeschadiging of bij-effecten*.

energieveld

Zo werkt Energieveld Behandeling

Micro-organismes hebben een uniek soort 'paspoort', het DNA, dat maakt dat ze op een bepaald ritme bewegen, of 'trillen': De frequentie. Dit geldt voor spieren, organen, bindweefsel, huid, iedere cel.

Die frequentie verandert als je bijvoorbeeld tot het gaatje bent gegaan in de sportschool. Je cellen zijn dan uitgedaagd en moeten regenereren om sterker terug te komen.

Het plasmaveld, circa 2 meter sferisch rondom de lamp, trilt op de frequenties die dit herstel bevorderen en harmoniseren. Met als gevolg dat je sneller herstelt.

Een pijnloze behandeling met frequenties die helpt bij prestatieverbetering.

Energieveld behandeling, ook wel bio-elektromagnetische plasmatherapie genoemd, is een soort behandeling die geen pijn doet, helpt bij veel gezondheidsproblemen en je lichaam en spieren sneller herstelt en beter laat presteren.

Het gebruikt speciale frequenties om niet optimale micro-organismen, zoals virussen en bacteriën, te verzwakken of te vernietigen. Tegelijkertijd kan het energieveld de trilling van cellen optimaliseren waardoor ze sneller herstellen en sterker regenereren.

Energieveld Behandeling heeft ook goede resultaten laten zien bij het behandelen van aandoeningen zoals chronische infecties, reumatoïde artritis, jicht, versnellen van wondgenezing, spierherstel en nog veel meer.

De gewenste effecten in het lichaam activeren altijd stofwisselingsprocessen met een oxidatieve oriëntatie, drink de 24 uur na de behandeling ongeveer twee keer zoveel water als normaal.

Waarom is Energieveld behandeling innovatief en revolutionair?

Zeer nauwkeurig en stabiel signaal

speciale frequenties die de kleinste genen bereiken

Teveel mogelijkheden om te tellen

Klein en makkelijk te gebruiken, als een speelgoedauto

We ontwikkelen continu door met hulp van slimme mensen

Wetenschap

Er is veelbelovend onderzoek met positieve resultaten gemeld over de toepassing van elektromagnetische plasmavelden in de geneeskunde*. Studies hebben de effectiviteit van deze behandelingen aangetoond bij het bestrijden van verschillende ziekten, aandoeningen en performance verbetering bij sporters.

Zo werkt het

Hoewel het onderliggende mechanisme complex is, werkt de behandeling door het uitzenden van specifieke resonantie frequenties die resoneren met frequenties in het lichaam. De kracht waarmee je ze laat resoneren, bepaalt of je cellen activeert en motiveert, of juist kapot trilt, wat van belang is bij schadelijke virussen, bacterien of schimmels.

Samen

Dit apparaat is een krachtig hulpmiddel voor uw gezondheid. Een gezonde levensstijl blijft essentieel. Blijf goed gehydrateerd na de behandeling, drink veel water om het lichaam te helpen bij het opruimen.

Bijwerkingen

Het is wel mogelijk dat je de dag na behandeling vermoeidheid ervaart omdat je lichaam meer energie gebruikt sneller te herstellen. Of een reactie van het immuunsysteem dat rommel afvoert. Dit maakt het een veilige optie voor mensen die op zoek zijn naar niet-invasieve, niet-toxische behandeling.

Wereldwijde ervaringen met Energieveld Behandeling

MEDISCHE DISCLAIMER

Let op, wij zijn geen dokter en energieveld behandeling is innovatief en geen medicijn.

Het is ook geen heilige graal waarmee je alles oplost.

Het helpt sommige mensen sneller te herstellen, beter te presteren en zich beter te voelen, maar dat betekent niet dat het iedereen helpt. Iedereen is anders, dus wat bij de ene persoon werkt, werkt misschien niet bij de ander.

Het is altijd belangrijk om naar de dokter te gaan als je je niet goed voelt. En onthoud: alleen omdat iemand anders zich beter voelde na het doen van energieveld behandeling betekent niet dat jij je ook beter zal voelen. Maar we verwachten natuurlijk wel dat het je helpt!

* Wetenschappelijk onderzoek

Hoewel de onderzoeksresultaten veelbelovend zijn, is verder onderzoek nodig om volledig te begrijpen hoe deze therapie het best kan worden toegepast in de klinische praktijk. Tegelijkertijd wijzen veel recente onderzoeken, evenals de ontwikkelingen in de kwantum natuurkunde, allemaal in dezelfde richting: energie is trilling en onze kleinste deeltjes (quarks) zweven in velden van energie. Door de energievelden te optimaliseren, optimaliseer je wat in de velden zweeft.

Research European Space Agency

"Onderzoek op het Internationaal Ruimtestation ISS heeft geholpen bij de ontwikkeling van plasma-gebaseerde apparaten om superbacteriën op aarde te bestrijden."

http://youbenefit.spaceflight.esa.int/plasma-for-a-safer-world/

01 Research

"Effects of cold atmospheric plasma (CAP) on ß-defensins, inflammatory cytokines, and apoptosis-related molecules in keratinocytes in vitro and in vivo"

gepubliceerd in PLoS ONE 2015.


02 Research

"Cold atmospheric plasma (CAP) changes gene expression of key molecules of the wound healing machinery and improves wound healing in vitro and in vivo"

gepubliceerd in PLoS ONE 2013.

03 Research

"Targeting cancer cells with reactive oxygen and nitrogen species generated by atmospheric-pressure air plasma"

gepubliceerd in PLoS ONE 2014

04 Research

"The Effects of Cold Atmospheric Plasma on Cell Adhesion, Differentiation, Migration, Apoptosis and Drug Sensitivity of Cancer Cells"

gepubliceerd in International Journal of Molecular Sciences 2019

05 Research

"Plasma Medicine: Applications of Cold Atmospheric Pressure Plasma in Dermatology"

gepubliceerd in Oxidative Medicine and Cellular Longevity 2018.

06 Research

"Cold Atmospheric Plasma: methods of production and application in dentistry and oncology"

gepubliceerd in Medical Gas Research 2013.

Open Ma - Fr

09:00 - 18:00 en Miles 24/7

Chatten

Vraag Miles, jouw AI-coach die 24/7 voor je klaarstaat.

Ontvang gratis het boek

Het Geheim van een Gezond en Gelukkig Kind

en de hondenbeet die de evolutiecode kraakte