CONTACT

Miles Barn helpt gezinnen en bedrijven vanuit een holistische aanpak negatieve patronen te doorbreken en om te zetten in positieve waardoor het gezin of team beter werkt.

Dat doen we door oorzaken van negatief gedrag en gevoel, belemmeringen, binnen gezinnen of teams op te sporen en om te buigen in positief gedrag en gevoel. Gezins- of teamleden leren elkaar beter kennen. Ze herkennen elkaars kwaliteiten, talenten, en leren welke manier van communiceren het beste past bij ieder lid van het gezin/team. Zo komen voelen, denken en doen in overeenstemming op meta, marco en micro niveau.

Miles Barn is toegewijd om individuen, gezinnen en teams binnen organisaties te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Wilt u meer weten, heeft u uitdagingen binnen uw gezin of team? Neem contact met ons op om een consultatie in te plannen met een van onze ervaren coaches of om meer te weten te komen over onze coachingsopleidingen.

  Beautysalon Yarona
  Beautysalon Yarona
  15/04/2022
  Yannick 13 jaar Ik kwam bij Emiel omdat ik last had van misofonie, dat is niet tegen bepaalde geluiden kunnen ik was bij een andere psycholoog daar leerde je vooral oefeningen maar daar moest je bijna alleen thuis doen en oefenen en als je er heen ging kijken hoe het ging. Bij Emiel praat je meer en moet je het eerste zeggen wat je denkt en daar op verder, Emiel stelde goede vragen en de gesprekken waren gezellig.

  Open Ma - Fr

  09:00 - 18:00 en Miles 24/7

  Chatten

  Vraag Miles, jouw AI-coach die 24/7 voor je klaarstaat.

  Ontvang gratis het boek

  Het Geheim van een Gezond en Gelukkig Kind

  en de hondenbeet die de evolutiecode kraakte