Ik ben coach

Coaching van kinderen, volwassenen, gezinnen en teams

Miles Barn helpt coaches. Dat doen we op twee manieren:

  • We geven je trainingen en leiden je op volgens de laatste kennis, via de opleidingen van het PMA Institute. Zo kun jij jouw cliënten nog beter, sneller en effectiever helpen.
  • We verwijzen cliënten naar je door, op basis van je werkgebied en specialisatie.

Miles Barn Opleidingen en Masterminds

Miles Barn helpt coaches en zorgprofessionals door hen de nieuwste coachingsinzichten te bieden en hen in contact te brengen met cliënten die hun diensten nodig hebben.

Miles Barn is opgericht met als doel gezinnen en bedrijven te helpen vanuit een holistische aanpak waarbij de oorzaken van negatief gedrag en gevoel (belemmeringen) worden opgespoord en vervolgens omgebogen in positief gedrag. Waarbij voelen, denken en doen in overeenstemming zijn.

Vanuit de ervaring en het gevoel dat huidige methoden en systemen te kort schieten, niet efficiënt en effectief genoeg zijn ingericht en zelfs negatief gedrag en gevoel in stand houden.

Een van de belangrijkste manieren waarop Miles Barn helpt, is door je te scholen in technieken die gebaseerd zijn op de laatste inzichten en dat te doen zodat je niet alleen op individueel niveau, maar ook op meta en marco niveau systemen optimaliseert.

Je leert technieken die doorgaan waar andere technieken stoppen, vastlopen of terugval laten zien (bijvoorbeeld aan EMDR, NLP of beperkte verwerking van alleen bewust trauma waarbij cliënten na verloop van tijd terugvallen in oude patronen).

Het team van experts van Miles Barn blijft up-to-date met het laatste onderzoek, en deelt deze kennis waar nodig met coaches via onder andere webinars, workshops, blogs, e-mails, gesprekken, masterclasses en (online) cursussen.

Miles Barn Doorverwijzingen

Een andere manier waarop Miles Barn coaches helpt, is door ze in contact te brengen met potentiële cliënten. Miles Barn werkt samen met een breed scala aan individuen en organisaties die coaching nodig hebben, zoals de gezinnen en individuen die hun persoonlijke en professionele leven willen verbeteren, en bedrijven die de prestaties van hun teams willen verbeteren. Dat doen Miles Barn Coaches zowel op meta, macro als micro niveau.

Door coaches in contact te brengen met deze cliënten, helpt Miles Barn coaches om hun bedrijf te laten groeien en hun doelgroepen te bereiken.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bezoek deze pagina voor alle opleidingsinformatie.

    Ontvang gratis het boek

    Het Geheim van een Gezond en Gelukkig Kind

    en de hondenbeet die de evolutiecode kraakte